cropped Favo icon Tekengebied

Paterno

Ontdek de hybridekachels van Paterno

Op deze pagina kan u meer over de kachels van Paterno lezen en de bijbehorende catalogus raadplegen. Het grootste voordeel van de toestellen van dat merk is dat u in eenzelfde kachel met zowel hout als pellets kan stoken. Hieronder lijsten we de voornaamste eigenschappen van die materialen even voor u op:

Hout

Pellets

Hout én pellets in één brandkamer

Doorgaans bestaan hybridekachels uit twee aparte brandkamers, wat hen breder en duurder maakt. De modellen van Paterno beschikken echter over één brandkamer die voor beide brandstoffen geschikt is. Bovendien zijn ze betaalbaar, in uiteenlopende kleuren beschikbaar en uiterst gebruiksvriendelijk. Met de eenvoudige thermostatische bediening kan u:

Kachels met gebruikscomfort & veiligheid voorop

Via een extra afstandsbediening kan u de meeste van bovenstaande functies vanop afstand (maximaal 10 m) bijsturen. Pellets moeten een à drie keer per dag aangevuld worden. Dat kan via het deksel terwijl de kachel blijft draaien.

De kachels van Paterno zijn uitgerust met een trek-, temperatuur-, brandstofaanvoer- en elektrische spanningsbeveiliging. Zodra een van die systemen een probleem registreert, schakelt de kachel zichzelf uit. Van het bedieningspaneel kan u aflezen wat er precies aan de hand is.

Uw kachel grondig onderhouden

Om uw kachel doorheen de jaren optimaal te laten functioneren, raden we de volgende praktische tips aan:

Benieuwd naar welke kachel het beste bij uw noden aansluit? Maak gerust een afspraak om meer informatie in te winnen.